Voordelen voor PreventAssist abonnees

PreventAssist klanten genieten heel wat voordelen bij het inzetten van Safety-TV in hun informatie- en opleidingsbeleid. Inhoudelijk sluiten de onderwerpen die aan bod komen in de magazines perfect aan bij de onderwerpen van Safety-TV.

Daarom omvat het PreventAssist abonnement 10 credits die toelaten om 10 cursussen te volgen of medewerkers in te schrijven voor 10 cursussen.

Bijkomend voordeel is bovendien dat een PreventAssist klant voor de aankoop van bijkomende credits geen online betaling hoeft te doen. U bent voor ons een vertrouwde klant. Dat houdt in dat u credits kan bestellen (en achteraf betalen via factuur) én  meteen cursussen uitzoeken en cursisten inschrijven. Bovendien geniet u van een voordeeltarief. Credits kopen wordt zo een stuk voordeliger.

Ik ben PreventAssist klant, Hoe kan ik gebruik maken van de credits in het kader van mijn abonnement?

Surf eerst naar www.prevent.be en meld u aan op de site. Vervolgens kopieert u met 1 klik uw gegevens naar Safety-TV. U ontvangt vervolgens een e-mail om uw account op Safety-TV te activeren. Daarna staan de 10 credits voor u klaar en kan u onmiddellijk aan de slag. Videocursussen uitzoeken die aansluiten bij het opleidingstraject dat u wil uitzetten, cursisten inschrijven, ...   

Naar prevent.be om mijn account te activeren

Meer over het PreventAssist abonnement